VVIP Followers

Cuba Klik Tengok!!!

Apr 28, 2011

April Birthday Party

Happy Birthday to me....
Tadi tengah hari berlangsungnya majlis terbesar pada bulan April ni iaitu April Birthday Party. Ramai jugak la yang hadir majlis tu dan ni kali kedua aku joint majlis macam ni. Mesti korang nak tahu hadiah apa yang aku dapat? Aku dah agak dah.....Sama la macam member tempat kerja aku tu.hehehe





lawa juga bek ni...boleh bawa pergi shopping ni!!!

bungkusan biru tu aku dapat cabutan bertuah...

Aku pon tak pasti apa nama benda ni..tapi function dia macam mangkok tingkat la....
 lawa kan...berkilat tu...beli kat pasar malam pon belum tentu boleh jumpa macam ni la...
bahagian dalam

Apa-apa pun aku dah mencapai umur ke-25 tahun. Rasanya macam baru je abis sekolah..huhuhu

3 comments:

  1. Selamat Ulang Tahun ke 25,Semoga panjang umur dan murah rezeki.

    ReplyDelete
  2. thnaks singgah:)

    salam kenal ye

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...