VVIP Followers

Cuba Klik Tengok!!!

Aug 7, 2011

Nak Join Aku Punya Bloglist Tak...???

Tujuan aku buat benda ni ada lah untuk mengeratkan lagi silaturahim antara sesama kita...
Nampak tak??? Sungguh murni niat aku ni...hehe

Aku nak buat dua jenis bloglist :-

1. Bloglist lelaki (10 blog only)
2. Bloglist Perempuan (10 blog only)

Syarat-syaratnya :-

 Nyatakan jantina korang dan tinggalkan URL blog anda di bahagian comment...


Tapi yang pasti tiga blogger ni aku dah letakkan dalam senarai bloglist aku kerana diorang ni rajin komen entri aku...haha


Jadi secara autometik blogger perempuan tinggal 8 kekosongan dan blogger lelaki 9 kekosongan...
Renung-renungkan dan selamat beramal...

Tarikh tutup : 12 August 2011
@
Sehingga penuh kekosongan...


26 comments:

  1. Wah terharunya. Terima kasih. Haha Kak Wina memang suka menyibuk sini walaupun tuan blog tak pos tulisan baru.

    Maaf, baru balik kampung pagi tadi. Lagipun internet ni tak stabil sangat.

    Apapun terima kasih daun keladi. Semangat nampaknya Kak Wina lepas ni. Kiki

    -wina1979-

    ReplyDelete
  2. kita nk..kita nk..leh x??hihiii..female k..:p

    ReplyDelete
  3. perempuan
    http://echahpingu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. 3 org jew dye letak...huhuhu

    ReplyDelete
  5. jasman, saya join lah... boleh ke...

    jantina... (hehe...) : perempuan ye...

    http://ciksufarida.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. huhu........terima kaseh........jasman

    ReplyDelete
  7. http://seyatodak.blogspot.com/

    lelaki la.. man2.. ape nk jadi ni... apo opom xboleh

    ReplyDelete
  8. erkkkk x sempat dah...huhuuhu

    ReplyDelete
  9. lelaki :)

    http://hatikubaik.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. aq shemale lah...xd kategori tuk aq ke?? =___=

    ReplyDelete
  11. Salam!

    Teringin jugak nak join. Saya perempuan dan nama Fatynadia

    www.fatynadia.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. female
    http://sayangteddymuchuk.blogspot.com/
    ^^

    ReplyDelete
  13. female
    http://stoberryiceblended.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. ader tak untuk boy kerna masih kanak2.. ;)

    http://shahniz89.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. rasanya ada dah link blog aku tu...tq bro.menyusahkan kamu saja...

    bab bloglist yg dah ada tu.nape x guna widget untuk bloglist?yg ko guna skang ni tu widget utk link.or mmg ko prefer nak guna yg tu...?

    ReplyDelete
  16. gadis XD

    http://ceretacinta.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. LELAKI
    http://www.memburucintahakiki.blogspot.com/
    Sempat lgi ke join nih?

    ReplyDelete
  18. http://cutieliesa.blogspot.com/
    female

    ReplyDelete
  19. wanita..he3..ala, cm ramai dh ppuan ni..kalo lelaki x cukup leh tmbh kuota ppuan x? hi3

    ReplyDelete
  20. Eh nak join la :D

    female
    http://sheisliza.blogspot.com

    ReplyDelete
  21. tak nak join la..biar anda letakkan nama akak atas dasar keikhlasan sudi membaca..pergh..berayat plak

    ReplyDelete
  22. pika dtg nk join gak.. penuh lom??

    http://somebodypeace.blogspot.com

    opkos la pempuan.. hehehe

    ReplyDelete
  23. nk j0in nk j0in,.hihi^-^

    female a.k.a perempuan a.k.a gadys,.hihi

    http://caramelea.blogspot.com/

    ReplyDelete
  24. sempat lagi ke nak join ni??hehe..

    perepmpuan..

    http://anakwakmail.blogspot.com

    ReplyDelete
  25. http://dtmetrosedan.com/return/Cheap-uggs-boots-outlet.php [] "Most folk have not."Thеre's been plenty of attention nationally, in The usa and definitely while in the
    organizatiоn. http://dtmetrosedan.com/return/Uggs-boots-women-sale.php

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...