VVIP Followers

Cuba Klik Tengok!!!

Aug 5, 2012

Sempat Ke Keluar Kereta Sebelum Raya ni...!!!


Isnin summit loan kereta...
Selasa bank call...dan loan lulus...
Rabu segalanya bermula...

Rabu pagi :
salesmen : abg loan dah lulus...tapi abg kena tambah duit sikit la...
aku : berapa?
salesmen : dalam rm3+++
aku : ah...knp? kan buat full loan...?
salesmen : memang macam tu bang...abg pikir dulu eh...

(dia terus putuskan talian)

selepas aku syak dia nak kencing aku...aku terus cancel oder...

Rabu tengah hari:

salesmen : abg ada silap sikit la...
aku : silap apa?
salesmen : abg hanya perlu bayar rm5++.++
aku : oh ye ke...tak pe la...saya tak jadi ambil kareta tu...
salesmen : kompom eh cancel...
aku : ye...

Rabu petang : 

kwn salesmen : abg loan dah lulus...bila nak datang sain loan...
aku : saya dah cancel...tak jadi ambil...
kwn salesmen : (panjang juga penerangan dia buat)
aku : tak jadi ambil la...tahun depan kot...
kwn salesmen : abg datang sain je...tak perlu bayar apa2...

tak guna punye budak...dah berapa ramai kau kencing ha...
nasib baik aku masih berfikiran waras lagi...
kalau tak aku mangsa yang ke berapa pon aku tak tahu...

p/s : buat full load pon nak kene keluar duit ke...bank dah lulus loan...yg ko masih nak cekik duit aku knp?dalam satu hari ko tipu aku 3 kali...nak cekik rm3k xdpt, nak cekik rm5++ xdpt, siap ko suruh kwn ko call aku lg...produa dah bayar komusen kat ko tu dah kira bagus apa...dah la ko tu melayu, melayu mau kencing melayu ke...!!! kau tu rasanya islam...dlm bulan ramadhan lagi...bertaubat la..!!!





15 comments:

  1. yelah kan.. mmg budak tu kencing tu.. dlu jijah buat full loan beli kereta takde pon kena bayar lg.. kalau ada pon takat 200 kot.. tp lupa ape benda..huhuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la...slah kencing org...hehe

      mungkin rm200 tu tok plat wilayah kot...hehe

      Delete
  2. nasib baiklah bijak berfikir daripada kena kencing dengan salesman hampeh tu. taktik huduh betoi

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu...jgn dia bg makan anak bini duit haram sudah...

      Delete
  3. Tak tahu pasal prosedur loan kereta ni

    -wina1979-

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pon tak tahu...tp klu full loan memang xperlu klua duit...hehe

      Delete
  4. cari duit raya cara salah!! errmmm ..

    jangan lupa update domain baru dkna kat bloglist jajas tau :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. teramat la salah...

      wow...dh update dah kat bloglist kita...hehe

      Delete
  5. memang ramai melayu yang suka kencing melayu. supposely tolong la bantu bangsa sendiri . kalau bazar ramadhan lain pulak cara kencing . harga mahal , tapi alih2 basi -.-"

    visit me
    http://athirahshariffudin.blogspot.com/2012/08/apa-la-sangat-bakti-siswa-ni.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la org melayu...untung mau cepat...

      Delete
  6. pantun 2 rakat...selamat hari raya,nak duit raya..aka put aisyah

    ReplyDelete
  7. sepatutnya kena letak nama sales person dan beli kt mana supaya org lain boleh elakkan

    ReplyDelete
  8. kalo buat full loan mmg xpayah byr pape ye mase nk amek kete?

    ReplyDelete
  9. Saya baru nak ambil kereta ..buat full loan..klu kna bayar bgi alsan cam bro nie ..kan ..ok tqq

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...