VVIP Followers

Cuba Klik Tengok!!!

Dec 31, 2011

Selamat Tahun Baru Masihi 2012...




Semoga aku terus maju dalam semua hal tahun depan...
banyak sebenarnya yang aku rancang untuk tahun hadapan...
tapi biar la ia menjadi dulu, baru aku ceritakan pada korang semua...hehe


p/s : simpel betul ucapan tahun baru aku ni...kepada korang buat lah yang terbaik pada tahun hadapan...yang penting hati mesti mau baik...mcm pernah dengar je ayat ni...hehehe


Dec 30, 2011

Lelaki, Suami Dan ...!!!





p/s : persiapan untuk menjadi suami yang luar biasa....



Dec 28, 2011

BONUS...




Seronok la korang dapat bonus 5 bulan gaji...
kalau la aku dapat macam tu banyak...macam-macam aku boleh beli tu...hehe
Apa-apa pon tahniah pada kekawan aku yg dapat bonus 5 bulan gaji tu...
kalau nak lagi berkat duit bonus tu...belanja la aku...


p/s : jelesnye...



Dec 27, 2011

Tahniah Comel...!!!




PMR 2011
6A,1B,1C

 Lepas ni belajar rajin-rajin lagi...
jangan suka sangat baca novel dan tngok korean drama je...


p/s : nak bagi hadiah apa ek...???


Dec 23, 2011

Dec 21, 2011

Duit Baru Malaysia...





p/s : lawa awek tu kn...hehe

Kretif Dan Aku Suka...





Program paling menjijikkan di tv...



ZENO (kiri) makan daging Storm manakala Storm makan daging rakannya itu di depan penonton di studio.

LONDON: Sebuah rancangan televisyen dijangka mencetuskan kemarahan apabila ia memaparkan adegan kanibal yang menyaksikan dua penyampainya memakan daging manusia.
Hos terbabit, Dennis Storm memakan daging rakannya , Valerio Zeno, manakala Zeno pula memakan daging Storm.
Storm dan Zeno dilihat duduk di meja yang disinari cahaya lilin untuk memakan daging terbabit.

Akhbar The Sun memutuskan untuk tidak menyiarkan gambar pasangan itu memakan daging berkenaan.

myMetro

Dec 12, 2011

Sultan Kedah Yang di-Pertuan Agong ke-14




Daulat Tuanku....

p/s : Majlis Raja-Raja dalam mesyuarat khasnya  bersetuju mengisytihar Sultan Kedah Sultan Abdul Halim Mu’adzam Shah sebagai Yang di-Pertuan Agong yang baru berkuatkuasa pada 13 Disember 2011 untuk tempoh lima tahun.


Dec 9, 2011

Semua Benda Nak Naik...!!!




p/s : kalau harga macam ni mesti la kena setimpal dengan kebersihan tandas tu...

Dec 7, 2011

Oh Streamyx...


Untuk pengetahuan korang aku baru je pasang benda alah ni kat umah sewa aku...
Dan aku berharap sangat la lepas ni tak ada lagi ganguan aku nak mentenet...hahaha


Dan aku rasa nak pijak-pijak je benda alah kat bawah ni...
slow gile...sakit hati aku...


 
p/s : broadband celcom tu aku bagi adik aku pakai...


Dec 4, 2011

Annual Dinner 2011...



Tema : Hard Rock Nite (3/12/2011)
Masa : 4.30pm
Tempat : Klana Resort

ensem abg motor ni...nak sain...
yee... dpt lucky draw...huhu

p/s : semalam dari kampung terus pergi dinner...pastu habis je dalam pukul 11pm terus balik kampung...sebab ahad pagi nak tolong orang renovate rumah yang aku beli tu...sebenarnya banyak lagi pic aku nak kongsi...tapi cukup la yang ini...hehe

Department Dinner...!!!


Tempat : Klana Resort ( 30/11/2011)
Masa : 7pm
p/s : baru hari ni dapat upload pic dalam blog...saja je nak jeleskan korang semua...hehe

Nov 28, 2011

Selamat Pengantin Baru Nash...!!!


Masa : 2.30pm (27/11/2011)
Tempat : Labu, n9
Selamat pengantin baru Nash & isteri

nak pelamin mcm ni jugak la...huhu


p/s : selamat pengantin baru nash dan isteri. semoga berbahagia selalu...ni pon xada gambar pengantin sbb tak sampai hati nak ambil...haha



Selamat Pengantin Baru Arif...!!!


Masa : 12.01 PM (27/11/2011)
Tempat : Batu Kikir, n9

Selamat Pengantin Baru Arif & isteri...
aku pon nak pelamin mcm ni...hehe

p/s : Selamat pengantin baru kepada Arif dan isteri...sory la tak sempat nak jumpa ko...sbb nak pergi satu tempat lagi...Apa2 pon semoga berbahagia.


Nov 26, 2011

Salam Maal Hijrah 1433H...




p/s : Disebabkan berokben celcom aku slow teramat sangat...jadi bersawang la blog aku ni buat sementara waktu...kepada blogger yang sudi singgah dan follow blog ni...nanti-nanti aku singgah dan follow korang balik... Salam Maal Hijrah 1433H



Nov 21, 2011

Jom Daftar & Jom Mengundi...!!!


Kalau korang perasan kat blog aku ni ada memo,
sebagai rakyat Malaysia korang mesti la mengundi apabila tiba masanya...
Kita perlu sayang pada negara kita...
Jangan sampai jatuh ke tangan orang yang tidak bertanggungjawab...
Kelak anak cucu kita merempat ke negara orang untuk mencari sesuap nasi...

Nak???

Jadi kepada korang yang tak mendaftar lagi, jom daftar sekarang...





p/s : jangan hanya sayang sesama manusia, sayangi juga la kepada negara kita.


Nov 19, 2011

New Function...!!!




Aku baru je tambah fungsi baru ni...
Kepada mereka yang nak tak nak je singgah blog ni boleh la tinggalkan email korang kat ruang kosong tu...
Jadi apa-apa entri baru blog ni korang dapat la baca walaupun korang tak singgah...hehe

Tu pun kalau ada yang sudi la...sebab blog ni tak sebaik blog lain...



Nov 18, 2011

Malaysia Terbaik...!!!




Malaysia 1 - 0 Indonesia
Update : Malaysia 1 - 0 Myanmar

Panas betul aku bila lagu Negaraku berkumandang  indon ni boleh pula buat bising...
sikit pon takda hormat sama kita...
Sekarang lu sudah kalah...mana mau sorok lu punya telo...
hahaha...


Nov 15, 2011

Terima kasih Cinta...




Engkau Membuatku Sempurna...
Dilubuk hati yang mula menyinar...
Aku mampu berjalan tanpa setitik cahaya...
Dan jika mata ku tertutup rapat sekalipun...
Aku masih dapat melihat engkau bagai pari-pari di angkasa...
Akan ku raih engkau dengan sepenuh jiwa...
Dalam malam kelam gelita...


p/s : aku cuba buat sepenuh hati..khas untuk mu... 
 

Nov 13, 2011

Cara Korek Hidung Yang Bermaruah...!!!

pak google

Tak semua benda kat dunia ni kita boleh buat sesuka hari... Jadi kat sini aku nak tunjukan cara-cara mengorek hidung tanpa menyakitkan hati orang lain...

# Pilih la tempat yang sesuai.
Gunalah tempat yang agak tersembunyi/tertutup dengan sepenuhnya. Korek la hidung kat situ puas-puas. Tak la kekawan nampak muka korang macam *^&%$@#^ bila korek hidung. Selalunya tempat macam ni mana ada cermin kan, jadi guna la henset korang yang mahal tu sebagai cermin...huhu
p/s : macam selalu aku buat...hehe

# Jalan sambil tundukkan kepala
Bila korang kat tempat awan atau kerja dan masa tu terasa macam ada je benda tergantung dekat hidung tu. Tundukkan sedikit kepala tu sambil jalan dengan sopan. Pergi la ketandas yang berhampiran dan buat la apa yang patut. 
p/s : mesti bakal mertua berkenan nak jadikan korang menantu...hehe

# Semasa berbual dengan bakal mertua
masa yang amat bermakna untuk korang menambat hari bakal mertua. Apabila perkara yang amat korang tak suka ni terjadi, apa yang perlu korang buat ialah berpura-pura garu hidung, tundukan kepala dan cuba bertahan. Kalau tak boleh tahan, cuba alihkan tumpuan mertua kat benda lain dan cepat-cepat buang benda tu. Kalau tak berjaya juga, bertawakallah...hehe
p/s : mintak2 aku x jd mcm tu...hehe


Kita kadang-kadang tak perasan perbuatan yang kita buat tu boleh menyakitkan hari orang lain. Jadi sentiasa la berhati-hati di atas perbuatan dan kata-kata kita. Supaya kita akan mendapat kawan bukan lawan.



p/s : wow dah seminggu aku tak update blog ni. Sory aku merapu je kat entri ni...hehe



Nov 7, 2011

Sukan SEA Indonesia 2011...




Petang ni lebih kurang 5pm waktu malaysia akan berlangsung perlawanan pembukaan kumpulan A..
Diantara Malaysia B-23 vs Singapore B-23.

Kita doakan semoga pasukan Malaysia menang...
AMIN...


Nov 5, 2011

Takbir Raya...!!!



SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA



masak ketupat adabi



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...