VVIP Followers

Cuba Klik Tengok!!!

Jul 22, 2012

Siapa Berani...!!!


Siapa berani kata dia boleh berjimat cermat pada bulan puasa ni...???

Saya tak berani...hehe

insuran&roadtax -----> tak renew lagi 
servis kereta -----> tak servis lagi
Baju raya-----> tak beli lagi
Kuih raya-----> dah oder, tak bayar lagi
mercun raya----> tak tengok list lagi

Semua tu berlaku pada bulan 8 ni...

p/s : selamat berbuka puasa...




18 comments:

  1. wakaka..masak la ko jajas..

    nmpak gayanya xda can la ak nk mintk duit raya kat ko..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la...aku arap sgt duit raya yg ko nak bg tu...hehe

      Delete
  2. kalo sy..
    insuran&roadtax -----> dah renew
    servis kereta -----> dah servis
    Baju raya-----> dah siap
    Kuih raya-----> sendiri buat, mau oder? haha
    mercun raya----> tengak orang main je..
    selamat berbuka en.Jajas..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagus cik nana ni...hehe

      selamat berbuka

      Delete
  3. AnonymousJuly 22, 2012

    kalau org semua takyah nak yg last tu jer

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi...kuat main mercun la ni...hehe

      Delete
  4. raya masa utk bershopping sakan..hehe
    abih raya...purse jd kong..
    mercun tu..bende kena beli tu...
    follower ke 585

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...

      xsabar naik main mercun...

      Delete
  5. huh.. bila tgk list ni baru tersadar..betul sangatla tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la maslahnya klu klua kate time raya...hehe

      Delete
  6. erkkk!!..terasa pulak!..sama laa..semua tu xbuat lagi tu..
    ps: nk kena renew lesen+baju raya adekadek pon kena pk jgak..hiwww

    ReplyDelete
  7. Ooh...Besnya raya... Hehe.. (*_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bengkok raya thn ni...hehe

      Delete
  8. dkna berani!!
    insuran&roadtax -----> dah lepas bulan 4
    servis kereta -----> tak servis lagi sebab lambat lagi nak genap KM :)
    Baju raya-----> dah siap cuma tak amek lagi
    Kuih raya-----> tak order sebab kakak2 sponsor ;p
    mercun raya----> memang tak pernah beli

    lagi jimat tiap2 hari msk kat rumah hihii..selamat berbuka jajas :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. utg dkna...klu jiran kn bagus...boleh tukar2 dulang lauk...hehe

      Delete
  9. sama la kita.cuma

    mercun raya----> tak ade dalam senarai
    hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. pompan xmanis main mercun...hehe

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...