VVIP Followers

Cuba Klik Tengok!!!

Jul 4, 2012

Maaf...Maaf...Maafkan Saya...!!!




p/s : maafkan saya...




10 comments:

  1. terima kasih jengok blog Akak Nora Berkisah. akak nora belum ada masa nak update entri baru..
    sguh terkejut awak tanya sapa tu dlm gambar? haha..pastu akak gelak sorang2..haha..

    awak..itulah akak nora yg sdg menunggu anak kedua akak yg sedg menjalani rawatan kemo..semlm dia dimasukkan 1 bag darah sebab darah merah dia menurun. baby akak baru 2 bulan..jadi kena dibawa sekali sbb fully nyusu badan..sebelum kena kemo..akak nora amik tempahan baju kurung banyak..jd..dari akak termenung..akak menjahit la sikit sementara meriba baby tido dan kadg2 memerhati si abg pula...

    kisahnya ngapa begitu...rajin2 la selak yg lama ye...

    salam kenalan dr akak nora

    ReplyDelete
    Replies
    1. patot la muka mcm kak nora...hehe

      panjang penyelasan kak nora...semoga anak k 2 akak cpt semboh eh...boleh main bunge api raya nanti...hehe

      Delete
  2. maaf jugak drp cikNor
    moga bulan yang mulia ini membawa seribu rahmat dan segalanya yang baik-baik buat kita...insyaallah

    ReplyDelete
  3. sebelum nak bermaaf-maafan tu, ce tengok link ni dulu camne...

    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=446844018680977&set=a.114559178576131.10810.114526911912691&type=1&ref=nf

    ada sumber mengatakan hadis yg mengatakan perkara ni x sahih...harap maklum

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Apan kongsi info ni...aku dh delete hadis tu...aku xda niat nak sebarkan hadis xsahih...cuma nak ingat kat pasal nisfu syaban tu je...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...