VVIP Followers

Cuba Klik Tengok!!!

Sep 24, 2011

Korang Ada Ke Macam Ni Ramai...???




Ada sampai macam ni ramai orang online satu-satu masa kat blog korang...???
tak ada kan...hahaha
jangan jelos la...
Aku bukan nak cakap besar la...korang tengok sendiri la...
(perasan betul aku ni)

hahahahaha.....
tu aku dah edit sikit...sebenarnya banyak ni je orang view blog aku satu-satu masa...



Teringin juga nak jadi macam diaorang ni...ramai yang nak baca entri diaorang...
Ok la tu...ada juga orang nak baca n tinggalkan comment...
dari aku je yang baca entri aku tu...sendiri tulis sendiri baca...hahaha



16 comments:

  1. Boleh dapat kalau popular :)

    -wina1979-

    ReplyDelete
  2. jasman,,tak baik tipu tahu!haha..:)

    ReplyDelete
  3. @Anak Wak Mail

    aku nak perasan sekejab je...nak mcm tu tak tahu bila kan...haha

    ReplyDelete
  4. xpe2..jijah paham..teruskan yer..jijah pon xpnh dpt sebanyak tu...

    ReplyDelete
  5. haha..xsalah kalo nak perasan sekejap hehe..

    ReplyDelete
  6. @Anak Wak Mail

    Terima kasih sbb memahami aku...haha

    ReplyDelete
  7. @Cik Azizah

    terima kasih jijah sbb memahami abg...haha

    ReplyDelete
  8. haha ok la tu dari xde org dok baca kann :))

    ReplyDelete
  9. artis habis lah kan kalau mcmtu punya ramai reader,hahaha...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...