VVIP Followers

Cuba Klik Tengok!!!

Sep 24, 2012

Rancangan Yang Menggairahkan...!!!





seriously...rancangan yang aku suka follow rancangan yang berunsurkan masakan...
boleh dikatakan semua saluran tv malaysia ada rancangan masakan...

gairahnya sampai ternganga mulut ni...hehe

tapi paling aku tak suka cerita indon, thai, philippines...
kadang-kadang ceritanya merendah-rendahkan IQ penonton kita...
kalau korang perasan hari jumaat dalam pukul 3pm...tv3
cerita indon...cuba la tengok...pasti korang pon akan sependapat dengan aku...


p/s : nak sangat jadi chef...huhu



16 comments:

  1. Assalammualaikum.

    Gelabah aku tgk tajuk tdi.ekkk?hahahahah

    Oh, aku pun suka jas tgk rancangan masak2, tinggal tak reti2 nak masak jep,hahahaha.

    Aku suka ni..aaa..alah..yang Adabi tu.Spice Routes ea? dah lupa. Chef Sabri tak silap..

    Salu tgk rncgn masak kat negara sejuk2 jep. Yg ni lain sket..nun pi Arabic..best2 >_<

    Hari jumaat pukul tiga? bukan time tu cerita2 yg menginsafkan ke? Ak tak suka cerita dongeng indonesia, yg diorg ubah suai tu. Pari2 ada, gergasi ada..uwihh..len macam jep,hehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam lana...

      tajuk je gempak...

      memang cerita yang menginsafkan...tp x ke cerita tu terlampau merendahkan IQ penonton...cerita pon hampir sama...cuma tajuk berubah setiap minggu...

      Delete
  2. follow juga cerita 5 rencah 5 rasa ni walau x brp nak gemar host dia tu hehe

    ReplyDelete
  3. sempoikan masakan dia..cm2 iman hari2 nak msk la bile kwin heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. ofkos la iman kene masak...hehe

      Delete
  4. ala bukan setakan kat tv3, kat semua channel pun ada

    paling bodoh nada cinta kat astro tu. pfttt

    ReplyDelete
  5. teringat lak cite nada cinta..dah berkurun tayang kat tv tapi episod tak habis hahaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. 0o0o0...xtgok cerita tu...hehe

      Delete
  6. tak suka tgk citer indon.buat sakit hati jea.

    ReplyDelete
  7. nasib tak kutuk cerita korea

    ReplyDelete
  8. Samolah dengan KM nie haa...nak lak rancangan "Jamie Oliver" kat Astro, memang melokek kek dopan Tv

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang mengairah kan...hehe

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...