VVIP Followers

Cuba Klik Tengok!!!

May 5, 2012

Muka Buku...!!!



Sekarang ni tengah sebuk mencari kenalan lama masa sekolah dulu...
yang senangnya melalui Facebook la kan...
tekejut & terkedut juga la bila tengok kat fb diaorg ni ramai yang dah berkahwin...
jodoh masing-masingkan...hehe

Aku sebenarnya sing-up fb bukan tujuan bersosial...
lebih untuk tujuaan study...
ex-girlfriend aku ni je yang aku accept... 
tapi bila dia dapat tahu yang aku dah berbahagia dengan kekasih baru...
dia terus blok aku dari fb dia...apa boleh buat...salah aku juga...!!!

Jadi sebab tu aku rasa apa salahnya aku bersosial dengan kawan lama kan...hehe
dah lama gila kot aku tak jumpa dan tahu apa perkembangan diorg...

Dan aku terkial-kial mencari mereka...
kadang-kadang tergelak juga bila terkenang zaman sekolah dulu...
ramai juga la aku dah lupa...hehe
aku akan terus cari dan mencari...

p/s : teringat masa sekolah...masa drama sekolah yg aku jadi hero,berkelah di telok kemang...sayup bila terkenang masa lalu...huhu


16 comments:

  1. huhu..cam kah mereka dgn jasman

    ReplyDelete
  2. kira ko mengaku curang ngan kekasih lama ko la ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku dh putus dgn kekasih lama la bro...setahun lepas tu baru aku jumpa yg sekarang ni...hehe

      Delete
  3. wah! gigih nyeee .. ahahaa ..

    ReplyDelete
  4. dah sampai jodoh awal la kawan tu... heee3x

    ReplyDelete
    Replies
    1. mcm tu la nampaknya...hehe

      Delete
  5. kan dah kena blok... hehehe...

    takpe teruskan niat nak cari kawan lama... bukan kekasih lama...

    ReplyDelete
    Replies
    1. niat nak cari kwn lama tu dh betol...hehe

      Delete
  6. kadang-kadang fb oke, kadang-kadang fb agak menjengkelkan.tapi apa-apa pun cikNor trimas gak kt fb sbb melalui fb jumpe semula kawan-kawan lama...last year cikNor berjaya aturkn reunion so agak happening gak sebab sume org dah macam2 style...hehe
    yg bez nyer siap create group kawan-kawan lama :)

    ReplyDelete
  7. Salam..

    man..lana tak ckp pun.lana gaduh ngan pakwe...temmmm T____T hiyarkh! dush! dush! hahahaha.

    #oh..cari teman2 lama ek?hehe, asanye, nilah kelebihan fb kan..tpi tulah..awal2 lu je camtu..skrg yg lana nampak, kat facebook rmai yg mcm yg lana sebut kt entry tu..rimas jadinya. @__@

    ##ni accept EX sebab nak eksyen da ade awek baru ke pa?hak3. Tak brutal lah camni,kah3

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...

      xde niat langsung nak tunjuk hapi dgn org baru kat dia...hehe

      Delete
  8. Replies
    1. mesti pkwe marahkn sbb main fb je....hehe

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...