VVIP Followers

Cuba Klik Tengok!!!

Aug 6, 2011

Berhati-Hati Semasa Memandu...!!!

video

Ni entri pasal keselamatan sikit.  Selalunya kita ni akan kurangkan aktiviti luar masa ramadhan ni. Tapi aku tengok lagi ramai ada la terutamanya pukul 3pm ke atas. Nak beli juadah berbuka kot. Tak rasa awal ke.hehe   Dan ada di antara kita dah mula buat persiapan hari raya. Aku harap kita semua berhati-hati semasa menggunakan  motosikal dan kereta. Ciri-ciri kesalamatan perlu diutamakan. Terutamanya kita lalu kawasan yang sesak macam bazar ramadhan. Maklumlah parking kerata ikut suka diorangkan.haha


Apa-apa pun keselamatan kita dan orang yang tersayang perlu diutamakan...
Jangan pentingkan diri sendiri...
Tak sempat raya baru tahu...hehe



10 comments:

  1. sometimes ade moto/kete tu selamba je masuk simpang tak bg signal.grrr mmg nak marah je tgk benda2 mcm tu

    ReplyDelete
  2. @schaze zainn

    Bahaya memandu macam tu...kita angap dia lupa nak bg signal dan dia akan berubah...hehe
    kadang2 kita pon terlupa nak bg signal...selamat berpuasa...

    ReplyDelete
  3. yeah, hati hati memandu. tak kira dibulan ramadan atau bulan syawal atau bulan bulan lain.

    anyways, selamat berpuasa!

    ReplyDelete
  4. @fatynadia

    betul tu tak kira bulan apa pon...hehe

    ReplyDelete
  5. klo pg awal..tmpt parking ade..n x sesak..kueh pon msh byk..klo pg last minute...hmmm tau2 je la..mandi peluh..

    ReplyDelete
  6. @Yumida

    o0o0o0o...mungkin juga...patut la bazar ramadhan tu dh penuh seawal pukul 3pm...

    ReplyDelete
  7. Saya tak suka memandu. Saya suka jadi penumpang. Seronok. Tak payah pening dengan ragam pemandu lain :)

    -wina1979-

    ReplyDelete
  8. @NA

    Amboi mcm big boss la ni...

    ReplyDelete
  9. @Kamal Mustafa

    sy dah lama tak naik bas...dh lupa kot cara nak naik bas...hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...