VVIP Followers

Cuba Klik Tengok!!!

Jul 24, 2011

Party BBQ Ulu Bendul

Hari ni aku seronok gile... sebab dapat main air...haha  Pagi-pagi lagi aku dan rahmat dah keluar cari ayam. Maklum la nak buat party... Pukul 8.20am kita orang gerak dari rumah... Sampai Ulu Bendul dalam kol 8.50am. Yang ada kat situ pon budak-budak sekolah berkemah... Jadi kita orang yang paling awal sampai...haha

Lebih kurang kol 10am bara api berjaya dihidupkan... Hampir satu jam baru hidup apinye...Apa lagi start BBQ la... Perasan tak MEMO aku sebelum ni tulis 6 person only... Tapi sebab dua orang lagi tak dapat join party ni...tinggal 4 person only.. bengong punya budak... Tak jadi join bagi la tahu awal-awal, ni tak kol 12.++am baru aku tahu...haha  Sejuk gila air pagi-pagi ni... Mandi is time...


Ni pic permandangan ulu bendul waktu pagi...diheninggan pagi...!!!




Ni pic seksanya macam mana nak hidupkan bara api...haha



Ni pic masa mandi...haha  rahmat dan asri tak bawa baju...jadi penonton je la..

rahmat
asri

aku dan seya todak
apa ko tengok tu...
 
malu la we...haha


Melantak is time...teroknya...haha



ni specel sikit...sbb sos ni di sponser oleh bro kawan asri...
kalau sedap sos ni akan digunakan masa bulan puasa..
sbb bro tu jual ayam golek nanti...

 

sebenarnya banyak lagi pic aku nak kongsikan...tapi ni cukup la untuk menggambarkan apa yang kita orang rasakan...Seronok gile...!!!



14 comments:

  1. dh bnyak kali pg n9 tp xpnh smpai ulu bendul..

    ReplyDelete
  2. man, cantiknya! hahahahah. Huu..kat nogori yea.. belah mana ni man.. urm.seyatodak tu..mcm pernh dgr..blogger kan??

    ReplyDelete
  3. @cik idora

    Rugi la...best tau...nanti nak g situ bagi tahu la...kita g sama-sama.haha

    ReplyDelete
  4. @TYNTHA LANA

    Ah2...kat nogori...belah mana eh?kalau dari seremban nak ke kuala pilah...kalau dari kuala pilah nak ke seremban.hehe seya todak tu blogger la...g dgn dia sekali...

    ReplyDelete
  5. i pernah pergi sini...dan exact location korang berendam tu...(can refer to my entry nt)...memang best teramat...!tapi agak bahaya bila ujan rintik2...huhuhu...rindu nak pergi mandi sana lagi...T_T

    ReplyDelete
  6. alahai..tmpat kelah gn family time kcik2 dlu XD

    ReplyDelete
  7. asal sosej tu HANGUS bebenor hahahaha.

    ReplyDelete
  8. Hehe terlewat komen. Sedap tak makanan kena barbeku tu?
    Saya pun tak pernah pergi Ulu Bendul lagi walaupun kampung emak di N9 :)
    -wina1979-

    ReplyDelete
  9. @fullmOon

    memang best...tp ari tu pergi air keroh sikit...tp sejuk menten...

    ReplyDelete
  10. @Mss Ieza

    amboi dh lama la tu tak pergi sana...nak g ajak sekali...

    ReplyDelete
  11. @NA

    mesti la sedap...hehe
    rugi la tak pergi sana...sejuk je tempat tu...nak pergi ajak tau...

    ReplyDelete
  12. @cik pha

    memang hangus sebelah pon...lupa nak pusing sosej tu.haha

    ReplyDelete
  13. waah..sedapnye berjamu selera..

    dh lma family ezzu x buat BBQ...hehe

    ReplyDelete
  14. @ezzu

    Mesti la sedap...haha
    buat bbq sambil main air seronok tau.hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...