VVIP Followers

Cuba Klik Tengok!!!

Jul 10, 2011

Dengan Rasa Rendah Diri...


Terima kasih kepada semua blogger yang sudi menjadi follower blog ni...
terutamanya kepada blogger yang sudi mengcomment entri aku ni...
Walaupun entri blog ni kadang-kadang syok sendiri..haha...

Sebenarnya aku ni bukan seorang yang kretif macam blogger lain...
Aku tak tahu nak buat sesuatu yang special untuk korang tanda aku menghargai korang semua...
Sebab tu awek aku cakap aku ni not romentik...terlebih sudah...haha

Di sini aku nak minta maaf kalau ada yang follow blog ni tapi aku tak follow balik...
Bukan aku tak nak follow blog korang...
cuma aku tak jumpa link blog yang korang tinggalkan...
terutama pic follower kat atas tu...Korang faham maksud aku kan...
Sekali lagi aku nak ucapkan TERIMA KASIH...!!!


Start aku berbelog ni aku dah berjaya mempengaruhi dua member aku untuk
join alam berbelog ni...iaitu :

sudi-sudilah jenguk blog ni..haha



34 comments:

  1. Hidup blog bro !! Haha. :)

    ReplyDelete
  2. @shah blogger

    Amboi...macam wakil rakyat rasanya.haha

    ReplyDelete
  3. thankz promote blog aku skali..huhu

    ReplyDelete
  4. @hAFiS

    tak ada hal la geng...hohoho

    ReplyDelete
  5. @Jasman
    hehe nanti ads payment clear leh belanja cendol pulut ekekeke

    ReplyDelete
  6. @shah blogger

    bukan setakat cendol pulut, ketupat pulut pon boleh.hehe

    ReplyDelete
  7. Tahniah dah lebih 200 orang :)

    ReplyDelete
  8. @NA

    sama2...kalau org mcm NA xfollow mcm mana nak ramai.hehe

    ReplyDelete
  9. ellow2... bkn kau hasuk aku.. tpi aku yg hasuk kau.. haha

    ReplyDelete
  10. bagus ar da ramai...yg penting kalau nak folow blog, bia la follow sebab suka... :)

    ReplyDelete
  11. tq sebab jadi kekawan blog ni

    ReplyDelete
  12. thniah thniah!!
    mari sesama teruskan berblog dan berblongging..heee~

    ReplyDelete
  13. @stuck

    Terima kasih...
    Semoga kita jd blogger yg baik.hehe

    ReplyDelete
  14. Tahniah man :) takpa, nanti lama2 confirm dpt rentak dlm dunia blogging ni..and, soal follower tu, takyah pk bnyk2 sgt..boleh pikir, tpi skit2 dah la..yg penting,enjoy! hahahaha.

    ~pandai sgtla berckp,hehehe

    ReplyDelete
  15. @TYNTHA LANA

    Terima kasih..singah2 la selalu kat sini..haha

    ReplyDelete
  16. salam singgah..

    wah.. berjaya ajak kawan blogging.. dah boleh jadik sifoo lah ni.. ahakss...

    JOM BACA NI : OST LAGU TEMA TAHAJJUD CINTA

    JOM BACA NI : SALIH YAACOB TURUNKAN ILMU!!

    ReplyDelete
  17. @madammondoq

    Terima sudi singgah...

    nak jadi sifo tu jauh sekali...cuma ajar apa yg tahu je...tu pon sambil belajar sekali.hehe

    ReplyDelete
  18. HAHA ! seronoknya lahh . dekat gambar ketiga tu ade jugakk muka saya follow anda . HAHAHA :D

    ReplyDelete
  19. @NiNaBaNaNa

    terima kasih sudi follow blog ni...

    ReplyDelete
  20. best blog ni..lepas ni sudi2 la follow saye pulak...heheh...

    www.wazez.blogspot.com

    :)

    ReplyDelete
  21. @fullmOon

    terima kasih...blog ni biasa2 shj.hehe

    ReplyDelete
  22. jasman.. adil dan saksama, semua sekali tersenarai.. :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...