VVIP Followers

Cuba Klik Tengok!!!

Aug 29, 2012

Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan Yang Ke-55...


sumber: google imej
Aku nak ucapkan selamat menyambut hari kemerdekaan yang ke-55
semoga kita semua selamat dan bahagia...


p/s : masa aku search logo hari kemerdekaan yang ke-55 dekat google imej...macam-macam logo aku dapat lihat...walaupon berlainan agama, bangsa dan kepercayaan politik, jangan la mencipta sesuatu logo yang mampu menguris hari mejoriti rakyat malaysia..." itu orang tak da otak "...



16 comments:

  1. merdeka sepatutnya kena tanamkan sifat sayangkan malaysia
    bukan tuk bertelagah hal logo kan.septtnya cipta perkara yg satukan hati rakyat mesia.kena lupakan fahaman politik bila fikir pasal merdeka.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu cik ros...sokong3x...

      Delete
  2. Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.

    ReplyDelete
  3. Betul tu....kot tak puas hati pun jgnlah logo kebangsaan yg jadi mangsa ka.... Apala diorang tak patriotik langsung kan.....

    ReplyDelete
  4. Salam Jas.

    Semua nak dipolitikkan..nak uat camna.

    Kita org bawah, pilih yg betul sudah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam lana...

      betul tu...yg penting turun mengundi...

      Delete
  5. betul tu. cakap pumpangpumpang boleh la
    buatnya tak.huhu
    kalao tak puas hati tgu time pilihanraya nnt kan
    :)

    ReplyDelete
  6. buruk benar logo nie..dkna tak suka!! huhuu

    ReplyDelete
  7. Sampai sekarang aku tak percaya tu logo official Hari Kemerdekaan kita tahun ni,huish.

    ReplyDelete
    Replies
    1. diorg malas nak fikir kot...hehe

      Delete
  8. dah terang lgi besuluh org xpuas aty xp nk jugak ofiselkan logo ni,xpaham betol ~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...yg diorg xpuas ati bukan pasal logo tu...tp pasal ayat "janji di tepati" tu...hehe

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...