VVIP Followers

Cuba Klik Tengok!!!

Jun 18, 2011

(VIDEO) KPOP vs JPOP

Mesti korang perasan yang sekarang ni group k-pop tengah meletop-letop kat negara kita ni... aku pon tak tahu kenapa, mungkin kita ni dah muak kot dengar lagu dari seberang dan lagu barat tu... Tu sebab group macam ni senang dapat tempat di hati pendegar. Malaysia pon ada m-pop tau.huhu   Lagu k-pop/j-pop ni aku tak faham satu patah pekataan yang diorang sebut.hahaha  Tu la company buat kelas belajar bahasa korea tak nak joint... jual mahal!

Tapi korang jangan lupa group j-pop pon popular kat sini. Kalau korang nak tahu apa-apa pasal hiburan jepun korang klik kat cini!!!  Lagi satu korang buka je tv free (cth : tv8) atau berbayar (astro KBS) mesti ada drama diorang yang disiarkan kat negara kita. Contohnya TV8 dan NTV7 mesti ada drama atau program hiburan korea/jepun ni... Mungkin diorang comel kot (group girl la)....

Apa-apa pon yang baik kita jadikan panduan dan yang kurang elok kita jadikan sempadan...hahaha  Apa pilihan korang KPOP vs JPOP...?


video
Group K-POP (Girls Generation)


video
Group J-POP (Kara)

Cuma sekadar berkongsi


4 comments:

  1. i dah jawab soalan u tentang medical imaging.. rasanya tu cukup sebagai pengetahuan. :)

    http://farahnshahirah.blogspot.com/2011/06/medical-imaging.html

    ReplyDelete
  2. hmmm...dua2 pun bukan menjadi pilhan hatiku.bio cantik mcm mana sekalipun...citarasa aku bukan utk mereka.haha...tpi, kalau lagu tu da terlekat ngan taste aku payah gak.setakat ni lom ade lgi la...

    ReplyDelete
  3. @Farah Shahirah

    Tq farah....
    baik ati dia buat entri khas tok diri ini.haha

    ReplyDelete
  4. @APAN

    Apan ni mesti org kuat hiburan tanah air.haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...