VVIP Followers

Cuba Klik Tengok!!!

Jun 5, 2011

Movie Yang Baru Aku Tengok!

Hari ni hari minggu... Tak kerja dan tak balik kampung sebab gaji bulan lepas tak masyuk... Kalau tak tiap-tiap minggu aku balik kampung.hahaha

Movie ni dah lama keluar panggung cuma baru hari ini aku dapat tengok. Ada aku kesah korang kata aku ni ketinggalan zaman...hehehe  Itu pon keluar kat tv3 slot pesona 3...  Serius aku cakap meleleh la air mata jantan aku ni keluar... Best gile cerita ni dan dah lama aku tak tengok cerita macam ni... Teringat aku cerita Nur Kasih... Aku layan cerita tu la... Kawan aku yang dah tua bangka pun layan tau..

Movie Ayat-ayat Cinta membuat aku insaf sekejab... Korang layan la lagu Ayat-ayat Cinta dari Rossa ni...

video




8 comments:

  1. Movie nie memang best pun.. Dah tngok movie Ketika Cinta Bertasbih..? Lgi terbaik la.. Bkan takat air mata jantan, air mata pondan pun bleh kuar.. hehe..

    ReplyDelete
  2. salam reza Razi,

    movie Ketika Cinta Bertasbih eh...rasanya blom lg..nanti keluar tv bg tahu la.hehehe

    ReplyDelete
  3. Citer Cinta mu cinta ku jua lagii sedih... bukan takat air mata pondan... air mata air memancut oooO... ngeh ngeh ngeh

    ReplyDelete
  4. salam abglan,

    betul ke Citer Cinta mu cinta ku jua tu sedap? Nak try cari kat youtube la.hehehe

    ReplyDelete
  5. Salam Perkenalan
    marilah join kontest blog saya dan marilah beli brooch di blog saya :
    http://fasham87.blogspot.com/2011/06/perihal-craft-dan-contest.html

    ReplyDelete
  6. Salam perkenalan tiha...

    ReplyDelete
  7. saya dah tengok 6 kali.
    tak jemu.
    sgt best.

    =)

    ReplyDelete
  8. ni cik nurussalwa mesti meleleh la air mate eh...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...