VVIP Followers

Cuba Klik Tengok!!!

Oct 8, 2011

Lawatan Ke Rumah Yang Baru Di Beli...


Tadi petang berkesempatan untuk melawat kerumah baru di beli...
Rumah setingkat ni agak lawa la juga...
Maklum la rumah 2nd ni kadang-kadang tak terurus...



p/s : lepas ni pengubahsuian akan berlaku...haha








28 comments:

  1. besornya rumah...!!

    tingin la nak beli rumah, tapi xmampu lagi...

    huhuhu... :)

    ReplyDelete
  2. Selamat ubahsuai rumah.

    -wina1979-

    ReplyDelete
  3. setakat sewa umah tu boleh la kot.. beli x mampu lgi.. bila mau duduk umah baru nie?

    ReplyDelete
  4. wah best la..ada banyak rumah..hehehe

    ReplyDelete
  5. @NA

    insyaallah masa terdekat ni...klu xada masalah...

    ReplyDelete
  6. @reza al-razi

    xtahu lg bila boleh duduk...sbb nak renovate dulu...

    ReplyDelete
  7. @Aisyah Ahmad

    mana ada banyak...baru 1 ni je...

    ReplyDelete
  8. 2nd hand pon tak per..janji dah ada aset :)

    ReplyDelete
  9. tahniah bro...da ada rumah sendiri skang...

    ReplyDelete
  10. WAH CANTIKNYA....BUAT KITCHEN CABINET SAVE BANYAK RUANG.....ALSO BILIK PUN PAKAI KABINET ...DONT WASTE MONEY HA....

    ReplyDelete
  11. @PUTERI AISYAH

    ye ke save...ok la skrg juga pasang...hehe

    ReplyDelete
  12. toink2
    beli rumah baru nmpaknye
    heee
    selamt berdecorate..heeee

    maceh ye sudi mai page mimi=]

    ReplyDelete
  13. rumah kat mana?

    nnt bleh la datang raya aji nanti..haha

    ReplyDelete
  14. @aimie amalina

    tu la mcm nak pgl eric deco la...suruh dia decorate rumah ni...hehe

    ReplyDelete
  15. @schaze zainn

    rumah kat n9...hehe
    nanti nak dtg raya baru bg alamat...

    ReplyDelete
  16. wah...bestnye da ade rumah sndiri

    ReplyDelete
  17. KM lagi suka kalau dapur besar....senang nak buat kenduri kendara.

    ReplyDelete
  18. @Kamal Mustafa

    tu la...tgh plan nak renovate dapor n dpn umah tu...

    ReplyDelete
  19. @FarHANa aZwA

    tak la sbesar umah farhana..hehe

    ReplyDelete
  20. jasman beli kat mana ni.. N9 eaaa..

    ReplyDelete
  21. ah2 sy bli kat n9 rumah ni...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...