VVIP Followers

Cuba Klik Tengok!!!

Feb 28, 2013

Dulang...!!!




Untuk pengetahuan korang dulang hantaran kahwin nanti...

sembilan (9) berbalas sebelas (11)

barang untuk lelaki...

1) Kasut jalan & Stoken 
2) Jam tangan
3) Wallet & tali pingang
4) Pencuci muka
5) Perfume
6) Baju melayu&Songkok&Samping&butang
7) Kasut sukan
8) Jersi Malaysia
9) Asus memo pad

ok tak senarai barang ni...untuk perancangan awal memang nak beli barang yang ini...tertakluk pada perubahan...hehe


p/s : kami tak penah keluar dating bersama...sebab tu barang belah lelaki aku yang beli...jadi aku beli apa yang aku nak...insya Allah bulan jun ni aku jumpa dia...dan tukar barang hantaran ni...ada masa 4 bulan je lagi...jadi secara automatik kalau jadi jumpa bulan jun ni dan keluar berdua...itu lah 1st date kami dating...huhu





12 comments:

  1. Replies
    1. masing2 berjauhan...jd xada masa sgt nk jumpa...jd xnak rasa klua duit skali banyak bli brg sekali gus...hehe

      Delete
  2. Salam.

    Dah ko kata..ni barang yg ko nak. Ok la tu kot jas, hehehe. Asalkan ko suka..

    Tapi..yang Jersi Malaysia kot. Brg lain semua ok.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam lana...

      xok ke jersi malaysia tu...?hehe

      Delete
  3. senang macam tu beli apa yg kita nak jd xder lah membazir...
    tapi yg tahannya jersi Malaysia tu beb (klu yg ori agak wang besar,wang besar)...hehee
    apa2 pun xkisah janji sepakat membawa berkat (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya senang mcm ni...hehe

      Delete
  4. that mean kamu beli 9 untuk diri kamu?
    nanti tunang kamu kena beli barang tambahan lagi lah sebab perempuan kena bg kat lelaki 11.
    btw jgn lupa cincin/rantai/gelang ye...
    kalau takde ni -- tak bleh kaweng. HAHAHA

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahu tu,,,lg pon paling pentingkan akad tu...hehe

      Delete
  5. wahhhhhhhh.................respecccccctttttttttttttttt man

    ReplyDelete
    Replies
    1. knp sis nak respec mcm tu plak...hehehe

      Delete
  6. thank you sudi follow blog saya :)
    1st time tgk blog lelaki ada entry pasal dulang hantaran..
    sgttt impress :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. wc...
      kan3x...nampak gedik kn...hehe

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...