VVIP Followers

Cuba Klik Tengok!!!

Jan 30, 2013

Terlupa Lagi...!!!



Ni kali ke 7 berturut-turut aku lupa tarikh lahir dia...

sumber : google imaj

(perbualan melalui message)

dia : awak ingat saya...?
aku : ingat...
dia : lupa la tu...
aku : kenapa...?
dia : tak ada apa-apa...
aku : hari ni birthday awak eh...???
dia : entah...

(perbualan melalui hp)

aku : hari ni birthday awak eh...?
dia : ah...ah...
aku : sory eh...lupa la...tarikh saya ingat...bulan pula lupa...nanti kita jumpa saya belanja askrim eh...?
dia : tak nak la...nak kfc...hehe
aku : OK...nanti saya belanja awak kfc...
dia : tak nak la...nak teddy bear yang besar...hehe
aku : o0o0o0o...ok nanti saya belikan...
dia : tak pe la...awak dah bagi hadiah pon...
aku : apa tu...???
dia : pertunangan kita...!!!
aku : eh...(sambil tersenyum lebar...)


p/s : aku dah bertekat nak ingat birthday dia...tapi lupa juga...terlampau leka kot dengan duniawi...hehe




10 comments:

  1. amboi... nasib baik dia cool je. Tak majuk panjang. Ekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. syukur dia x mcm tu...hehe

      Delete
  2. Aku benda lain bole la tp klu bab2 date ni aku hangen je klu lupa!!! Bday n anniversary! Wey buat reminder dlm hp xle ke? Emo! Hahahahaha. Xla bnda tu sgt mudah tp effect die bsr. Ko bole buat die melayang2 gumbira dgn 1 wish je pon. Xnak ape pon
    Cet!

    ReplyDelete
  3. bagus tul kaalu ingat..ambik lah hati buat reminder kat toilet..sambil menung tu tgk reminder tuh...wokeh

    ReplyDelete
  4. ala kepsi je ke? belanja la si dia benda lain. hahahaha

    ReplyDelete
  5. Salam.

    Reminder ko tak buat ke?

    Aku agree dengan beb. Sbgmna pepatah pemes, "nak ikat org laki,ikatlah melalui perutnya"

    camtu la utk owg pempuan, "nak ikat org pempuan, ikat dengan mengingat sgala mcm tarikh yg patut diingt"

    Ha, ko hader pepatah camtu jas?hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahha...

      kelakar la ko ni...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...